Суспільне мовлення

Петро Сітек зі Львова переміг у номінації “Молодий вчитель”

Вчитель зі Львова Петро Сітек став одним з переможців Global Teacher Prize Ukraine 2023. Він переміг у номінації “Молодий вчитель”.

Про це повідомили на сайті проєкту “Освіторія”.

23-річний Петро Сітек викладає у Школі вільних та небайдужих. Він є вчителем громадянської освіти. Викладає чотири роки. У своїй роботі Петро Сітек використовує різні активності, як дебати та квести.

Нагороду Петру Сітеку вручила перша леді України Олена Зеленська. Також Петро отримав грант від організації на мільйон гривень на втілення своєї освітньої мрії.

“Віра — це найменше і одне з найважливіших речей, які ми можемо дати іншим людям. Це і є про небайдужість. Крок за кроком, від очей, які горять в учнів, до мрій, які здійснюються і зараз змінюють світ. Тому буйно мрійте, вірте в себе і в інших. Спільно ми зможемо зробити цю країну і світ кращими. Дякую, Слава Україні”, — сказав під час нагородження Петро Сітек.

Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, яке проводять з 2017 року в Україні. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цьогоріч Global Teacher Prize Ukraine зібрала понад пів тисячі історій вчителів з усієї України.


Джерело: Суспільне мовлення України