Україна і світ

ОСУВ «Хортиця» спростувало ворожу інформацію щодо окупації Яснобродівки на Донеччині

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» підполковник Назар Волошин повідомив, що село Яснобродівка в Покровському районі Донецької області перебуває під контролем Сил оборони України. 

Про це він наголосив у коментарі агентству Інтерфакс-Україна. 

«Учора у своєму зведенні міністерство оборони країни-вбивці повідомило, що російська окупаційна армія взяла під свій контроль населений пункт Яснобродівка Покровського району Донецької області й у такий спосіб покращила своє тактичне положення. В оперативно-стратегічному угрупованні військ «Хортиця» наголошують, що це чергова брехня від російських пропагандистів», — сказав речник.

Він наголосив, що оприлюднена ворогом інформація не відповідає дійсності, і Яснобродівка під контролем Сил оборони України.

«Сили оборони контролюють обстановку в тому напрямку й поблизу зазначеного селища. Варто зазначити й наголосити, що станом на ранок жодних територіальних успіхів ворог не мав, російської ворожої армії в цьому населеному пункті немає», — додав Назар Волошин.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, протягом минулої доби зафіксовано 147 бойових зіткнень. Зокрема, на Покровському напрямку наші захисники відбили 43 штурмові та наступальні дії ворога.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-07-10 13:23:01