Львівський портал

На Львівщині розшукали 11-річну дівчинку, яка зникла тиждень тому

У суботу, 27 липня, рятувальники знайшли 11-річну Соломію Веклич, яка зникла 20 липня. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

Так, 27 липня о 11:10 на сьомий день пошукових робіт рятувальники та правоохоронці Львівщини віднайшли 11-річну дівчинку, яка зникла ще 20 липня.

До пошукових робіт щодня залучалась рятувальники, комунальні служби, поліція та місцеві мешканці. І нарешті дівчинку таки вдалось знайти живою.

Знайшли дівчинку в лісі непритомною неподалік с. Річки Львівського району та передали медикам для подальшого огляду.

Як повідомили в поліції Львівщини, правоохоронці виявили дитину у лісовому масиві неподалік міста Рава-Руська, на відстані близько шести кілометрів від дому. Дівчинка виснажена, але загрози життю немає. Пошукова операція тривала майже сім діб.

Про зникнення Соломії 20 липня у поліцію повідомила мати. За її словами, дочка вийшла з дому о 16:00. З моменту надходження повідомлення пошуки дитини ні на хвилину не припинялись.

До розшуку було залучено більше 600 осіб: поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та мешканці Львівщини.

Учасники операції прочісували лісові масиви, обстежували водойми, опитувпли очевидців та встановлювали ймовірний маршрут руху дівчинки, вивчаючи записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина». Були задіяні гвинтокрили та квадрокоптери.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтесяa першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-27 10:32:03