Україна і світ

Олена Мозгова вперше прокоментувала камінгаут доньки Зої

Українська продюсерка Олена Мозгова вперше прокоментувала камінгаут своєї 30-річної доньки Зої.

Як Олена Мозгова відреагувала на камінгаут доньки

На особистій сторінці в Instagram Зоя розповіла про реакцію мережі на її заяву про гомосексуальність. Донька Мозгової зізналась, що чимало користувачів підтримали її та подякували їй за сміливість.

Однак знайшлися й ті, хто намагався образити і засудити Зою та її родину. Жінка зазначила, що українцям потрібно відмовлятися від радянського мислення, не проєктувати злість одне на одного, а також толерантно ставитися до вибору інших.

Зараз дивляться

Олена Мозгова прокоментувала допис доньки, написавши слова підтримки. Продюсерка порадила Зої не звертати уваги на хейт, адже щасливі люди ніколи не лізтимуть до чужого особистого життя.

– Сонечко, будь щаслива! Не звертай уваги на хейтерів. Вони нещасні люди, з відсутністю свідомого і наповненого життя, тому і лізуть до іншого. Люблю тебе і завжди поруч! – написала Мозгова.

Нагадаємо, наприкінці липня Зоя Мозгова зробила камінгаут та показала відео, на якому цілується зі своєю обраницею Юлією. Жінка подякувала коханій за підтримку, а також додала, що їй було складно наважитися на публічне зізнання.

Фото: Олена Мозгова, Зоя Мозгова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 13:14:06