Україна і світ

Не здивована, що він пішов добровольцем: Шоптенко про службу Дікусара в ЗСУ


Танцівниця Олена Шоптенко висловилася про свого колишнього чоловіка Дмитра Дікусара, який наразі боронить Україну в лавах ЗСУ.

Що Шоптенко сказала про службу Дікусара в ЗСУ

Танцівниця зізналась, що не була здивована рішенням ексчоловіка добровільно вступити до лав Збройних сил України. За словами Шоптенко, Дікусар не міг вчинити інакше через “загострене відчуття справедливості”.

– Я не здивована, що він пішов добровольцем на фронт. У нього завжди було загострене відчуття справедливості. Я думаю, що він зараз абсолютно на своєму місці, – сказала Олена.

Шоптенко поділилася, що час від часу підтримує зв’язок з колишнім чоловіком. Однак про справи Дікусара танцівниця здебільшого дізнається від його близького приятеля.

Зараз дивляться

– Я час від часу цікавлюся, як у нього справи. І він – також. Але не скажу, що часто спілкуємося. Більше дізнаюся навіть не від нього, а від його найближчого друга, який розмовляє з ним частіше. Дай Бог, щоб у Дмитра все було добре, – сказала Шоптенко.

Нагадаємо, що Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар прожили у шлюбі три роки. У червні 2013-го пара зіграла весілля, а вже у квітні 2016 роки вони офіційно розлучилися.

Наразі Олена виховує сина Олексія, якого народила від підприємця Олексія Іванова. З початку повномасштабної війни Шоптенко разом із сином перебралася до Відня (Австрія).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 12:09:03