Львівський портал

На Закарпатті затримали ухилянтів, які хотіли переплисти Тису на човнах

У п’ятницю, 31 травня, на Закарпатті прикордонники затримали сімох чоловіків, які планували переплисти Тису, щоб потрапити в Угорщину. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

За даними відомства, 31 травня, о 04:00, порушників неподалік від кордону зафіксувала біспектральна камера. Група реагування одразу ж вирушила на затримання.

Пошкодивши загороджувальний паркан, чоловіки швидко рухалися в бік річки Тиса, де проходить українсько-угорський кордон. Чоловіки несли з собою гумові човни. Наряд затримав їх за 100 метрів від держрубежу.

 

«Один мукачівець, троє жителів Львівщини та троє жителів Харківщини не приховували намірів щодо спроби незаконно потрапити в Угорщину. Двоє жителів Львівщини за “міждержавне турне” віддали переправникам по 15 тисяч доларів, з решти чоловіків ділки витребували по 5 тисяч доларів», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці склали адмінпротоколи на затриманих. Ці справи вже скеровані до суду. Крім того, про умисне пошкодження загороджувального паркану прикордонники повідомили поліцію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-31 18:57:37