Львівський портал

Львівщина прощається з чотирма воїнами

У суботу, 21 вересня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівський портал” href=”https://portal.lviv.ua/”>Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Павло Прокопчук

Житель села Лещатів Сокальської громади. Став на захист Батьківщини у квітні цього року. Проходив службу у військовій частині №9937 на посаді інспектора прикордонної служби. Загинув воїн 16 вересня у селі Синельникове Харківської області.

Андрій Лисецький

Проживав у селі Лапаївка. Був учасником АТО, згодом – ООС. Виконував бойові завдання у складі батальйонів 24 ОМБр імені короля Данила. Брав участь у боях за Маріуполь, Південне, Мар’їнку тощо. Із початком повномасштабного вторгнення добровільно повернувся до лав 24 окремої механізованої бригади. Понад два роки військовослужбовця вважали зниклим безвісти. Напередодні його загибель 7 березня 2022 року підтвердили. Воїну назавжди 51.

Любомир Мацюк

Уродженець міста Кам’янка-Бузька. У 2021 році добровільно вступив до лав Збройних сил, а на початку повномасштабного вторгнення продовжив боронити свою країну у складі 24 ОМБр імені короля Данила. Виконував бойові завдання на Донеччині та Луганщині. Загинув захисник 16 вересня у віці 22 років.

Роман Лесик

Народився у Дрогобичі. З початку повномасштабного вторгнення, 2 березня 2022 року, став на захист України. Зокрема воїн служив у складі Державної прикордонної служби. Загинув 16 вересня під час виконання бойового завдання.

Вічна пам’ять усім героям!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-21 10:33:23