Україна і світ

На Покровському напрямку 47 бригада ЗСУ стримує три російських

Фото: Генштаб ЗСУ

На Покровському напрямку воїни 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ стримують щонайменше три бойових бригади російських загарбників.

Про це повідомили у пресцентрі Сухопутних військ.

Росіяни штурмують Покровський напрямок

Російські окупанти не полишають спроб просунутися, а тому не зменшують темпи штурмів. Епіцентром боїв залишається Покровський напрямок.

Зараз дивляться

За словами українських військових, загарбники під час штурмів зазначають шалених втрат особового складу, проте вони мають значні резерви живої сили, що дозволяє безперервно кидати людей у бій. Тому бойові дії на Покровському напрямку не вщухають ні на мить.

У 47-й ОМБр показали, як бойова машина Bradley розбиває впритул ворожий БТР, який разом із десантом прорвався в населений пункт.

Ситуація на фронті

В ефірі Єдиних новин речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин розповів про ситуацію на фронті в цій операційні зоні. За його словами, станом на ранок 8 червня по всій лінії зафіксовано понад 400 бойових зіткнень, ворог вже скинув дев’ять КАБів (керованих авібомб) та завдав 14 ударів дронами-камікадзе.

– А минулої доби здійснив понад 3000 обстрілів позиції наших захисників. Ця цифра є колосальною, – наголосив Назар Волошин.

Війна в Україні

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-08 12:07:03