Львівський портал

На Львівщині знову запровадили аварійні відключення електроенергії

На Львівщині знову запровадили аварійні виключення електроенергії. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

У середу, 15 травня, через брак потужності в енергосистемі у Львові та області запроваджують графіки аварійних знеструмлень.

«За розпорядженням НЕК “Укренерго” у Львові та області з 19:27 год. 15 травня введені аварійні відключення. Причина – дефіцит потужності внаслідок масованих атак окупантів на енергосистему України», – йдеться  в повідомленні.

Водночас енергетики окремо не надають самих графіків знеструмлень. Їх можна дізнатись у Telegram-боті «Львівобленерго» за власним особовим рахунком.

Зазначимо, що «Укренерго» запровадило графіки відключень світла у всіх регіонах України. Попередньо вони діятимуть впродовж доби 16 травня.

«Причина обмежень – збільшення споживання електроенергії під час похолодання. Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки п’яти ракетно-дронових атак, здійснених росією по українській енергосистемі з 22 березня», – повідомили в «Укренерго».

Нагадаємо, що всю інформацію споживачі «Львівобленерго» можуть отримати на офіційному сайті та сторінках компанії у соцмережах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, зі вчорашнього дня, 14 травня, через дефіцит потужності, який виник через масовані атаки росіян по обʼєктах критичної інфраструктури України, по всій країні запровадили графіки аварійних відключень електроенергії.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-15 20:14:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин