Суспільне мовлення

На Львівщині за добу у ДТП загинули три пішоходи

На Львівщині 14 лютого стались три аварії, у яких загинули пішоходи. Поблизу Львова загинув 62-річний чоловік, у Самборі – 71-річний пішохід, у Червоноградському районі – 47-річний чоловік.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За інформацією правоохоронців, 14 лютого близько 20.40, на автодорозі “Східний під’їзд до міста Львова” водій автомобіля “Skoda Fabia”, 20-річний житель одного з селищ Львівського району, наїхав на 62-річного львів’янина. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці події.

Також ввечері цього дня, близько 20.00, на вулиці Промисловій у Самборі водій автомобіля “Renault Master”, 38-річний житель Добромиля, збив 71-річного мешканця одного з сіл Самбірського району. Чоловік загинув на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.30 поблизу села Угринів Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Renault Master”, 32-річний житель Волинської області, здійснив наїзд на 47-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід загинув на місці події.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Джерело: Суспільне мовлення України