Львівський портал

На Львівщині водій збив пішохода і втік

Правоохоронці розшукують невідомого водія, який ввечері 5 червня на Золочівщині збив пішохода і втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталась у середу ввечері, 5 червня, орієнтовно о 23:00 між селами Стовпин та Переволочна Золочівського району. Тут невідомий водій невстановленого транспортного засобу збив 64-річного жителя району та поїхав з місця події.

Внаслідок наїзду пішохід отримав травми, його ушпиталили.

Самого водія-втікача шукають. Тому правоохоронці закликають усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини аварії, зателефонувати на оперативну лінію 102 або зв’язатись із найближчим підрозділом поліції.

За фактом ДТП уже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав терміном до трьох років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-06 10:21:24