Львівський портал

На Дніпропетровщині побільшало жертв ракетної атаки РФ

Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки РФ по Дніпропетровщині зросла до семи осіб, ще 34 людини отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

У Дніпрі з-під завалів житлового будинку дістали тіло ще однієї людини. Тому за уточненими даними загалом росіяни вбили сімох мешканців Дніпропетровщини. Серед загиблих є двоє дітей.

Як додає голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, поранення різного ступеня важкості дістали також 35 людей. У самому місті під руїнами будинку шукають ще одну особу.

За даними правоохоронців, вдосвіта 19 квітня російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл Дніпра та області. У місті суттєво пошкоджений п’ятиповерховий житловий будинок, об’єкти інфраструктури, зокрема залізничний вокзал.

У місті Синельникове уражено приватні будинки, у Криворізькому районі – інфраструктурний об’єкт, а в Павлограді – підприємство.

Кількість загиблих і поранених поступово збільшується. Аварійно-пошукові роботи ще тривають.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-19 16:45:02