Україна і світ

На Черкащині у двір будинку військовослужбовця ТЦК кинули вибухівку: що відомо

На Черкащині у селищі Катеринопіль невідомі особи здійснили напад на будинок військовослужбовця РТЦК та СП. На подвір’я його будинку зловмисники кинули вибухівку.

Як повідомили у Черкаському обласному ТЦК, напад стався 30 травня.

На подвір’я військовослужбовця ТЦК кинули вибухівку на Черкащині

— Невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних Сил України. На щастя, члени сім’ї не постраждали, – повідомили у ТЦК.

Там додали, що цей військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, його син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

Зараз дивляться

Зазначається, що правоохоронні органи були оперативно проінформовані про інцидент.

— Звертаємо увагу суспільства на те, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Сил оборони України, – наголосили у ТЦК.

У структурі зауважили, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців і зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси. І саме на це робить свою головну ставку.

Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія, підкреслили у ТЦК, буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа.

ТЦК, Черкаська область

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-01 15:34:45