Україна і світ

Moschino потрапив у скандал через модель без білизни

Італійський бренд одягу Moschino потрапив у скандал через невдалу рекламну кампанію. Соцмережу виробника засипали негативними коментарями через надто відверті знімки.

Moschino потрапив у скандал через модель без білизни

Так, в Instagram компанія опублікувала серію знімків, присвячену новій колекції одягу осінь/зима 2024 під назвою Collezione 0.

На фото зображені моделі в довгих тренчах до підлоги, а також у жовтих пухнастих кофтах. Однак увагу привернув один знімок із чоловіком-моделлю – він позує в жовтій кофті без білизни. Moschino закрив інтимне місце наклейкою, але навіть з таким редагуванням багато хто вважав фото занадто відвертим.

Зараз дивляться

Користувачі мережі завалили бренд коментарями з погрозою відписки від сторінки, а деякі й зовсім присоромили компанію за невдалий рекламний хід.

– Що за чортівня? Я щойно прокинувся і щойно відкрив додаток…. Також, що поганого в тому, щоб носити одяг, хіба вони не повинні робити рекламу, щоб продавати одяг або щось на кшталт цього? Що за чортівня? – здивувався один із користувачів.

Інший поцікавився, що б змінилося, якби хлопець із фото одягнув труси.

– А що б пішло не так, якби на ньому були ще й труси? Цей світ і його принизливі рекламні ролики, – обурився користувач Instagram.

Самі Moschino поки ніяк не реагують на критику.

Навіть великі бренди іноді припускаються помилок – наприклад, будинок моди Louis Vuitton звинуватили в крадіжці вишиванки. Нова колекція має в собі орнаменти традиційного вбрання Румунії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 16:18:07