Україна і світ

Міжнародний день пива в Україні: привітання в листівках та прозі

Міжнародний день пива святкують у всьому світі в першу п’ятницю серпня. У 2024 році свято припадає на 2 серпня.

Цього дня варто привітати тих, кого можна назвати поціновувачем пива, або ж професіоналів своєї справи, які готують цей напій. Однак навіть у цей день потрібно відповідально ставитися до хмільного – не зловживайте алкоголем і знайте міру.

Близьких можна потішити унікальною пляшкою прохолодного напою, або ж привітанням із Днем пива у листівках та прозі, якщо ви на відстані. Теплі слова нагадають про важливість спілкування і підтримки.

Зараз дивляться

Привітання з Днем пива у листівках

День пива 2024 – листівки

День Пива

Картинки з Днем пива

День Пива

Привітання з Днем пива 2024

День Пива

Листівки на День пива

День Пива

День пива 2024 – привітання в картинках

Привітання з Днем пива в прозі

***

Вітаю з прикольним і цікавим святом – Днем пива. Бажаю смачних застіль, пінних свят і ароматних вечірок. Хмелійте, але не сильно, пийте, але небагато. Будьте яскравими, веселими і радісними.

***

З Днем пива всіх, хто любить цей пінний напій! Бажаю радісних днів, щасливого життя і сонячних буднів. Веселіться і гуляйте на славу.

***

З Днем пива! Нехай улюблений пінний напій ніколи не закінчується! Нехай ваші фігури з кожним випитим літром стають дедалі атлетичнішими й атлетичнішими.

***

Цікаві факти про пиво

Історія свідчить, що День пива вперше відзначили 2007 року в Каліфорнії, і вже через 4 роки подія стала міжнародною. Зараз її щорічно відзначають у понад 50 країнах. Засновником свята вважають власника бару Джессі Авшаломова, який у такий спосіб хотів заохотити якомога більше відвідувачів до бару.

Традиційно, День пива відзначають у барах і пабах, де нерідко наливають унікальні напої з дивовижними рецептами – способів приготування пінного дуже багато.

В Англії проводяться незвичайні заходи – чоловіки влаштовують забіг на 8 км від одного пабу до іншого. До речі, бігти потрібно з дитячим візочком, і при цьому дуже багато пити.

Втім, іноді пити пиво буває дуже дорого – найдорожчу пляшку пива продали за $16 тис. Пиво називається Lowebrau, і це єдина вціліла пляшка після аварії дирижабля Гінденбург у Німеччині в 1937 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 16:15:06