Львівський портал

Мешканця Львівщини викрили на торгівлі зброєю і боєприпасами

Правоохоронці затримали 32-річного мешканця Львівського району, який займався незаконною торгівлею зброєю та боєприпасами. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Про підпільну діяльність 32-річного жителя одного зі сіл Львівського району правоохоронці довідались, отримавши оперативну інформацію, тож відразу взялись її перевіряти.

Так, 5 червня вони провели санкціонований обшук у помешканні підозрюваного і виявили там 5 одиниць автоматичної зброї, гранатомет, протипіхотну міну, гранату, а також близько 25 тисяч патронів різного калібру.

Усе це вилучили й скерували на експертне дослідження.

Чоловіка затримали, йому оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років тюрми.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють походження зброї та боєприпасів. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-07 16:11:03