Україна і світ

Марта Костюк завершила виступи на Ролан Гаррос 2024 у парному розряді

Українська тенісистка Марта Костюк не змогла вийти до фіналу парного розряду на турнірі серії Gramd Slam – Ролан Гаррос.

Костюк програла у парі у півфіналі Ролан Гаррос

У тандемі з румункою Єленою-Габріелою Русе вона поступилася у півфіналі італійкам Сарі Еррані та Ясміне Паоліні у трьох сетах 6:1, 4:6, 1:6.

Перший сет Костюк та Русе завершили блискавично: італійки взяли свій розіграш, але програли у шістьох наступних. Українка та румунка оформили три брейки та закрили сет за 27 хвилин.

Зараз дивляться

Друга партія розпочалася з брейку італійок, але у четвертому геймі Костюк та Русе вдалося взяти подачу суперниць та зрівняти рахунок 2:2. Втім після цього італійки відповіли двома брейками поспіль та зрівняли рахунок за сетами.

У вирішальній партії Костюк та Русе поступилися трьома геймами на власній подачі та програли з рахунком 1:6.

У фіналі парного розряду на Ролан Гаррос італійки зіграють з переможницями матчу Керолайн Доулгайд/Дезері Кравчик — Коко Гофф/Катержина Сінякова.

До півфіналу українка та румунка вийшли без бою, після того як “нейтральні” тенісистки з російськими паспортами Мірра Андрєєва та Віра Звонарьова знялися з турніру.

Нагадаємо, Костюк вибула з одиночного розряду Ролан Гаррос у другому колі після поразки від хорватки Донни Векич. Натомість Паоліні вперше в кар’єрі дісталася фіналу та розіграє титул з першою ракеткою світу Ігою Свьонтек.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-07 18:57:54