Україна і світ

Королівська сім’я висунула принцу Гаррі ультиматум

Королівська сім’я висунула принцу Гаррі та Меган Маркл ультиматум. Від їхнього рішення залежатиме їхній подальший зв’язок із близькими монарха.

Принцу Гаррі висунули ультиматум

За словами королівського кореспондента The Mirror Рассела Маєрса, Гаррі та Меган потрібно вирішити, що робити далі. Якщо вони хочуть мати зв’язок із королівською сім’єю, то їм доведеться більше не розкривати таємниці своїх близьких.

– Їм доведеться усвідомити, що якщо вони хочуть підтримувати стосунки з рештою членів королівської сім’ї, то не повинні їх обмовляти, – зазначив Рассел.

З моменту відмови від королівського титулу, Гаррі неодноразово висловлювався негативно в бік сім’ї монарха, зокрема брата Вільяма і короля Чарльза III.

Зараз дивляться

Однак не варто забувати, що Меган і герцог хочуть, щоб їхні діти підтримували стосунки зі своїми родичами.

Не секрет, що діти Гаррі та Меган, принц Арчі та принцеса Лілібет, рідко відвідували Велику Британію і не мали змоги налагодити міцні родинні стосунки зі своїми кузенами.

Втім, і сам син короля не проти бути ближче до батьківщини – принц Гаррі шукає нерухомість у Великій Британії, щоб бачитися зі своїми друзями. Герцог живе зі своєю сім’єю в США, і через Меган до нього і не проїжджають старі приятелі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 18:10:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин