Україна і світ

Конфлікт не вичерпано: Кондратюк сказав, за що вдячний Козловському


Український продюсер Ігор Кондратюк висловився про конфлікт зі співаком Віталієм Козловським та зізнався, за що він вдячний своєму експідопічному.

Кондратюк висловився про Козловського

Співак, який виплачує борг з військової зарплати, винен Кондратюку ще 1 млн 300 тис. грн. Продюсер уточнив, що не стежить за щомісячними надходженнями від Козловського, однак у липні йому нібито не приходили кошти, бо артист був у відпустці.

Кондратюк заявив, що може подякувати Віталію лише за урок, який він виніс для себе з цієї ситуації.

Зараз дивляться

– (Можу подякувати – Ред.) за науку, яку він мені надав. Наука, яка називається, що продюсер повинен юридично так себе обставити, щоб жоден його підопічний не міг нічого зробити, щоб потім ще багато років на тебе оце лайно лилося. Крапка, – сказав Ігор Кондратюк.

Зазначимо, що конфлікт між Кондратюком і Козловським тягнеться з 2012 року. Тоді співак ухвалив рішення розірвати контракт зі своїм продюсером, заявивши, що заробітки дуже малі.

Козловський продовжив виконувати на концертах свої пісні, попри те, що права на них належать Кондратюку. Після того продюсер виграв суд у справі про порушення співаком авторських прав. У 2022 році Віталій говорив, що має виплатити Кондратюку $300 тис.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 14:30:19