Україна і світ

Компанія Universal зніме біографічний фільм про Брітні Спірс

Компанія Universal купила права на екранізацію мемуарів Брітні Спірс Жінка в мені. Це буде фільм про співачку, яка пройшла нелегкий шлях до успіху і незалежності.

Universal зніме фільм про Брітні Спірс: подробиці

Режисером картини стане Джон М., а продюсером стане Марк Платт, який працював над Ла-Ла Ленд. Робота поки що не має навіть робочої назви, але вона буде заснована на популярних мемуарах співачки, які розкупили накладом у 2,5 млн книг.

Сценарист і акторський склад поки що не складені.

Зараз дивляться

Судячи з історії в мемуарах, глядачі побачать все те, що відбувалося останні 20 років у житті Брітні. Критики відзначали, що книжка вийшла відвертою, і місцями навіть із часткою гумору.

Особливо важким був для Спірс період опіки її батька, який, за її словами, контролював кожен її крок, і навіть прослуховував її кімнату і мав доступ до телефону. Він керував навіть її фінансами.

До речі, раніше правами на екранізацію біографії Брітні цікавилися відомі продюсери – Марго Роббі, Різ Візерспун і компанія Plan B Бреда Пітта.

І якщо про цю картину ще немає жодної конкретики, то нещодавно вийшов трейлер 2 сезону Гри в кальмара і дата виходу. Популярний серіал з’явиться на екранах уже наприкінці 2024 року – за кілька днів до початку 2025.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 12:00:11