Україна і світ

Коли закінчаться Олімпійські ігри-2024 і якою буде церемонія закриття

Церемонія відкриття Олімпійських ігор пройшла не на стадіоні, а на річці та вздовж її берегів. Це дало змогу створити унікальну атмосферу та залучити до дійства величезну кількість глядачів.

Факти ICTV дізнавалися, коли закінчаться Олімпійські ігри-2024 та якою буде церемонія закриття.

Дата закінчення Олімпійських ігор 2024

У неділю, 11 серпня, Олімпійські ігри попрощаються з Парижем, який на два тижні став центром світового спорту. Церемонія закриття Олімпійських ігор 2024 року обіцяє стати незабутнім видовищем. На стадіоні Стад де Франс розгорнеться грандіозне шоу, яке триватиме близько 2 годин.

Зараз дивляться

У день закінчення Олімпійських ігор атлети, тренери та всі причетні до змагань святкуватимуть свої досягнення. Очікуються численні інтерв’ю, пресконференції та урочисті прийоми.

Якою буде церемонія закриття Олімпійських ігор-2024

Організатори готують сюрприз. Церемонія перенесе нас у футуристичний світ, де Олімпійські ігри вже стали історією. Очікується, що кульмінацією вечора стане виступ легендарних французьких гуртів Phoenix і Air. Ці музиканти відомі своїми експериментами зі звуком.

За інформацією видання Variety, на церемонії закриття буде присутній Том Круз, який виконає небезпечний трюк. Стрибок Тома Круза може стати особливістю церемонії закриття Олімпіади.

Організатори натякають, що на церемонії закриття кожен із глядачів зможе перенестися в Стародавню Грецію. Це буде своєрідною подорожжю в часі. Також на закритті виступатимуть відомі виконавці, акробати та циркачі. Очікується цікава вистава в антиутопічному середовищі з незвичайною хореографією та плетеними кільцями, що символізують п’ять континентів світу.

Олімпійські ігри, церемонія нагородження

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 14:13:08