Україна і світ

Kola і Geed – Темно-синій: прем’єру пісні слухати онлайн

Співачка Kola презентувала нову дуетну роботу зі співаком Гідаятом Сеїдовим (Geed). Вони представили пісню Темно-синій за віршем Миколи Вінграновського в рамках культурного проєкту Артема Пивоварова Твої вірші, мої ноти. Нові імена.

Kola і Geed – Темно-синій

У роботі Темно-синій Пивоваров об’єднав у гармонійний дует молодого амбітного вокаліста Гідаята Сеїдова та відому співачку Kola. Основою ліричної композиції став вірш українського письменника-шістдесятника Миколи Вінграновського Я дві пори в тобі люблю.

Зараз дивляться

Темно-синій – відвертий діалог, що відображає розмаїття кохання і розкриває внутрішні переживання двох людей, з’єднаних сильним почуттям.

– Ця пісня – мантра для всіх, хто відчуває, що кохання згасає, але варто шукати спосіб його відновити. Важливо не опускати руки, а пам’ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь. Вона про те, як важливо зберегти тепло у стосунках і не дати почуттям охолонути, – зазначила Kola.

Geed зі свого боку подякував Артему і Kola за створення пісні, яка, за його словами, про безумовне і сміливе кохання.

Зазначимо, що Артем Пивоваров продовжує популяризувати українську культуру в авторському проєкті Твої вірші, мої ноти, де вірші українських поетів перетворюються на пісні. Нещодавно артист запустив нове відгалуження проєкту Нові імена, в якому виступає автором і продюсером, даючи можливість молодим артистам розкритися і голосно заявити про себе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 12:35:08