Україна і світ

Клуні пожартував над Піттом на премʼєрі спільного фільму у Венеції


Зірки Голлівуду Джордж Клуні та Бред Пітт воззєдналися на Венеційському кінофестивалі для світової прем’єри фільму Самотні вовки, у якому вони зіграли головні ролі. Зняв комедійний екшн режисер Джон Воттс.

Клуні та Пітт представили нову стрічку у Венеції

Події у фільмі зосереджені на двох фіксерах – професіоналах, що вміють розв’язувати проблеми. Їм доводиться обʼєднати зусилля, щоби приховати докази гучного злочину. Звісно ж, все починає йти не за планом.

Зараз дивляться

Фільм вийде в обмежений прокат 20 вересня, а вже 27 вересня стане доступним на Apple TV+, який придбав права на показ, випередивши інші стрімінгові сервіси. Джордж Клуні підтвердив, що вони з Піттом погодилися на зменшення своїх гонорарів, щоб забезпечити кінопрокат фільму.

Спільні роботи Клуні та Пітта

Самотні вовки – не перший спільний фільм для двох зірок. На фестивалі вони, зокрема, згадали про роботу в картині Прочитати та спалити від братів Коенів. До слова, її премʼєра також відбулася у Венеції у 2008 році.

– У цій стрічці я отримав велике задоволення від того, що зміг застрелити його (Пітта – Ред.), і подумав, що варто повторити це через 15 років, – з гумором зазначив Клуні.

На цьому жарти у нього не скінчилися. Він додав, що його колега щасливчик, бо у свої 74 роки продовжує зніматися. Насправді Бреду Пітту 60 років, а Джорджу Клуні – 63.  Пітт не образився на шпильки й навіть сказав, що чекав нової можливості попрацювати зі старим другом.

– З роками для мене стає все важливішим працювати з людьми, з якими я просто насолоджуюся часом, – констатував зірка фільму Бійцівський клуб.

Зазначимо, що Бред Пітт прибув на фестиваль лише за кілька днів після своєї колишньої дружини Анджеліни Джолі, яка отримала схвальні відгуки за роль оперної співачки Марії Каллас у фільмі Пабло Ларраіна Марія.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Венеції вона розчулила шанувальників, ставши на коліна перед фанатом на червоному хіднику. Після прем’єри Джолі залишила Італію для участі в іншому кінофестивалі.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 10:37:18