Україна і світ

Кейт Вінслет присоромили через складки на животі – як акторка відповіла

Американська акторка, зірка фільму Титанік Кейт Вінслет пригадала, як їй зробили зауваження через зовнішність. Однак вона не стала мовчати та швидко поставила кривдника на місце.

Кейт Вінслет присоромили через складки на животі

Інцидент трапився під час знімання фільму Лі, в якому Вінслет зіграла головну роль. Один із членів знімальної групи попросив акторку сісти рівніше, щоб у кадрі не було видно складок на животі.

– Там є момент, де Лі сидить на лавці в бікіні… І один із членів знімальної групи підійшов між дублями і сказав: Можливо, ти захочеш сидіти рівніше. Щоб ви не бачили моїх складок на животі? Ні в якому разі! Це було навмисно, розумієте? – розповіла Кейт.

За словами акторки, їй навіть на думку не спало б приховувати складки на животі, адже вона не прагне мати ідеальний вигляд на екрані.

Зараз дивляться

– Навпаки. Я пишаюся цим, тому що це моє життя на моєму обличчі, і це має значення. Мені б не спало на думку приховувати це, – сказала Вінслет.

Акторка зізналась, що у 2000-х часто зазнавала критики з боку таблоїдів, через що у неї розвинувся розлад харчової поведінки. Але згодом Кейт не стала зважати на ці коментарі. У 2003 році акторка навіть розкритикувала чоловічий журнал за те, що її зобразили схудлою на обкладинці.

– Я відчуваю величезне полегшення від того, що жінки набагато краще сприймають себе і відмовляються від осуду. Тому що я не знаю жодної ровесниці, яка бачила, як її мати дивиться в дзеркало і каже: Я маю гарний вигляд! Моя мама ніколи цього не робила. Це завжди було: О Боже, я не думаю, що зможу це носити, я виглядаю як хіппі, у мене великий зад? Ми витрачаємо стільки часу на самобичування, і я більше ніколи так не робитиму, – сказала Кейт Вінслет.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 18:54:06