Україна і світ

Календар магнітних бур на жовтень 2024: небезпечні дати та як їх пережити


У жовтні 2024 на самопочуття багатьох людей може впливати не лише зміна погоди, а й магнітні бурі. Через сонячну активність ми можемо почуватися більш втомленими і дратівливими.

Факти ICTV з’ясували дати магнітних бур у вересні 2024 року, щоб ви могли заздалегідь підготуватися та знизити негативний вплив на своє самопочуття.

Чим небезпечні магнітні бурі

Магнітні бурі негативно впливають на серцево-судинну систему людини. У період соняної активності ми можемо частіше відчувати головний біль, біль у м’язах і суглобах, безсоння, перепади настрою. Можуть загострюватися хронічні захворювання.

Зараз дивляться

Щоб знизити вплив магнітних бур на самопочуття, лікарі радять дотримуватися режиму сну, більше рухатися та правильно харчуватися.

Варто відмовитися від алкоголю, кави та чорного чаю, оскільки ці напої погано впливають на рівень нашої енергії. Також намагайтеся уникати конфліктів і підтримувати емоційний спокій.

Магнітні бурі в жовтні 2024 року

У жовтні 2024 року очікується кілька магнітних бур, вплив яких на собі можуть відчути метеозалежні люди.

Буря середньої сили буде 5 і 10 жовтня. Багато хто відчуватиме слабкість і надмірну дратівливість.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сильні магнітні бурі очікуються 7, 13, 18, 15 і 29 жовтня. Ви можете відчувати головний біль, підвищену чутливість, погіршення настрою, а також мати проблеми зі сном. У ці дні не навантажуйте свій організм без потреби.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 15:34:08