Україна і світ

iOS 18 на iPhone навчили прибирати рекламу в мережі

iOS 18 на iPhone допоможе прибирати надокучливу рекламу в інтернеті. Нова функція прибиратиме контент у стилі Таноса з Месників.

iOS 18 навчили прибирати рекламу в мережі

Для цього Apple додала функцію Контроль відволікання, за допомогою якої можна буде на iPhone і iPad тимчасово прибрати рекламу. Це стосується й інших елементів на сайті, які заважають бачити контент.

Нерідко на сайтах з’являються рекламні таблички та відео, які відтворюються автоматично. З виходом iOS 18, їх можна буде прибрати в стилі Таноса – сміття на сайті розлетиться на тисячі шматочків і розвіється за вітром.

Зараз дивляться

До речі, від такого рішення Apple рекламодавці не постраждають – користувач все одно перегляне рекламу. Щоб видалити елемент, його потрібно побачити.

Очікується, що вихід iOS 18 відбудеться у вересні, разом із майбутнім флагманом. До речі, iPhone 16 захистять від перегріву. Раніше ця проблема спостерігалася в торішній версії, і тепер компанія додала товщину графітового листа всередині корпусу, щоб пристрій не нагрівався до високих температур. На жаль, в iPhone 15 виправити ситуацію звичайним оновлення ПЗ не вийде – проблема на технічному рівні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 15:42:07