Україна і світ

Інна Мірошниченко розповіла, як знайшла названу дочку

Знайомство подружжя Інни та Тімура Мірошниченків з їхньою прийомною донькою сповнене символізму. Дитина знайшлася у Міжнародний день родини, поки Інна Мірошниченко стояла в заторі на Парковій дорозі у Києві.

Як Мірошниченки дізналися про свою майбутню доньку

Інна вирішила дарма не гаяти час у заторі, а подзвонила в одну зі служб у справах дітей. На її здивування слухавку одразу зняли, тож вона просто за кермом зайшла на сайт Мінсоцполітики, щоби продивитися анкети дітей віком 8-12 років. Багатодітна мати одразу побачила ту саму.

– Першою серед всіх бачу її імʼя. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш, – пригадала Інна Мірошниченко.

Вона уточнила, чи актуальна анкета, у відповідь почула, що так і запрошення приїхати для розмови. Потім була зустріч онлайн з майбутньою донькою, після якої в подружжя не лишилося сумнівів.

Зараз дивляться

– Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості і терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Бо ми одразу знали: перша анкета, яка буде актуальною, – це анкета нашої дитини, – розповіла Інна.

На погодження та оформлення документів пішло півтора місяця. Після цього дружина ведучого рушила за кордон, проїхавши 1,6 тис. км, щоби нарешті зустрітися з Ангеліною та забрати її додому.

Фото: Інна Мірошниченко/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-30 11:47:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин