Україна і світ

Місячний календар стрижок на серпень 2024: календар стрижок за місячними днями

У місячному календарі на серпень 2024 року є чимало сприятливих днів, коли можна стригтися та змінювати імідж.

Якщо ви хочете мати гарний зовнішній вигляд, то візит до перукарні краще планувати із урахуванням фаз Місяця.

Факти ICTV підготували місячний календар стрижок на серпень 2024, який допоможе визначити, коли можна змінювати колір або довжину шевелюри. Дотримуючись порад, ви точно не нашкодите своєму волоссю.

Зараз дивляться

Місячний календар стрижок на серпень 2024: коли краще стригти волосся

Уже 5 серпня можна сміливо вирушати до перукаря – практично всі процедури з волоссям пройдуть вдало. Стрижка цього дня допоможе залучити позитивну енергію.

Щоб волосся швидше росло та мало здоровий вигляд – запишіться до майстра 6 серпня. Фарбування, стрижка та інші процедури пройдуть вдало.

Досить сприятливі дні – 8 та 10 серпня. Після візиту до перукарні стан волосся покращиться, а випадіння зменшиться.

Якщо хочете, щоб волосся росло швидше – підстрижіть його 17 серпня. Також позитивно на стан волосся вплинуть процедури краси 31 серпня.

У які дні не можна стригти волосся в серпні 2024 року

Не рекомендується стригтися та фарбуватися 2 серпня. Волосся стане неслухняним, а результат фарбування вас не задовольнить. Цього дня краще надати перевагу оздоровчим процедурам для сухого та пошкодженого волосся.

Негативно на зовнішньому вигляді позначиться стрижка 23 серпня – волосся почне випадати, а кінчики стануть посіченими. Також від процедур для волосся краще відмовитися 30 серпня.

Сприятливі дні для зміни іміджу у серпні

Так, 7 серпня – вдалий день для фарбування, тонування та хімічної завивки. Цього дня можна сміливо записуватися й на укладання волосся – результат вас не розчарує.

15 серпня підходить для оздоровчих процедур, а також для фарбування натуральними барвниками. Однак хімічна завивка, зроблена цього дня, протримається не довго.

Фарбування, тонування та різні експерименти з волоссям можна сміливо планувати на 24 серпня. Якщо у вас немає можливості відвідати салон краси, то можете зробити домашню маску для волосся з натуральних компонентів. Результатом ви залишитеся задоволені.

Коли Місяць росте у серпні 2024 – дати

Вважається, що період зростаючого Місяця – це найбільш вдалий час для стрижки та різних доглядових процедур.

Місяць у серпні 2024 росте з 5 до 18 числа. Уже 19 серпня на небі можна буде спостерігати повню, після чого Місяць піде на спад.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-02 08:00:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин