Україна і світ

Інна Мірошниченко розповіла про ревнощі між кровними та названими дітьми

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка розповіла про ставлення кровних дітей до названих, а також про адаптацію Марселя та Ангеліни.

Мірошниченко про ревнощі між дітьми

В Instagram-stories Інна вирішила поспілкуватися з підписниками на теми, що їх цікавлять. Багато хто захоплюється тим, що Мірошниченко подарували сім’ї двом діткам – сину Марселю і доньці Ангеліні. Нині ж підписникам цікаво, як кровні дітки Мія і Марк ставляться до прийомних.

За словами Інни, між ними всіма присутні ревнощі, проте це цілком нормально. Головне – знайти баланс між усіма і кожному приділяти увагу.

Зараз дивляться

Фото: Інна Мірошниченко / Instagram

– Усі діти ревнують маму, тата до інших дітей. Немає різниці – це Мія чи Марку до Марселя чи до Ангеліни. Ангеліна ревнує до Марселя. Мія до Марка і так далі. Це абсолютно нормально. Ми намагаємося кожній дитині дати індивідуальну увагу і почуття абсолютної любові. Щоб ці ревнощі залишалися здоровими, – зазначила Мірошниченко.

Також вона зізналася, що адаптація названих дітей проходить по-різному, оскільки вони відрізняються характерами, віком і наслідками перебування в дитбудинках.

Інна Мірошниченко про адаптацію названих дітей

Фото: Інна Мірошниченко / Instagram

– Спільне лише те, що як не готуйся, адаптація тебе здивує. І те, що неможливо зрозуміти процеси та почуття, якщо дивитися на дитину, не знаючи її історії. Це інші діти. У них інші сльози, інші реакції, інша робота мозку, – наголосила Інна.

Раніше про адаптацію названих дітей висловився Тімур Мірошниченко. Він також зазначив, що Марселя та Ангеліну порівняти неможливо, оскільки в них абсолютно різний досвід життя не в сім’ї.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 15:54:06