Україна і світ

Гарріс сказала, що світові лідери сміються з Трампа: у відповідь він похвалив Орбана

Фото: Getty Images

Під час дебатів віцепрезидентка Камала Гарріс сказала, що світові лідери сміються над Дональдом Трампом, а деякі з військових керівників, за її словами, називали експрезидента “ганьбою”.  

У відповідь Трамп похвалив прем’єр-міністра Угорщини. 

Про це пише CNN. 

Зараз дивляться

Гарріс сказала, що деякі світові лідери сміються з Трампа

– Я подорожувала світом як віцепрезидент Сполучених Штатів, і світові лідери сміються з Дональда Трампа. Я розмовляла з воєначальниками, деякі з них працювали з вами, і вони кажуть, що ви – ганьба, – сказала Гарріс, повернувшись і подивившись на Трампа, який стояв на іншій трибуні.  

Гарріс стверджувала, що Трамп не має темпераменту або здатності не плутатися в фактах, вказавши на його заперечення програшу на виборах 2020 року і його заяви про те, що судові справи проти нього є зброєю в руках Міністерства юстиції. 

У відповідь на слова Гарріс Трамп похвалив прем’єр-міністра Угорщини, назвавши Віктора Орбана одним з найбільш шанованих людей, а також “жорсткою людиною”.

Трамп стверджував, що Орбан сказав: “Поверніть Трампа на посаду президента, вони його боялися”. Експрезидент зазначив, що це стосувалося таких країн, як Китай і Росія. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Дивіться, це сказав Віктор Орбан. Він сказав, що людиною, яку найбільше поважають і якої найбільше бояться, є Дональд Трамп, – додав він, стверджуючи, що за його президентства не було жодних проблем.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 08:24:41