Україна і світ

Перемогти можемо лише разом: Ектор Хіменес-Браво став другом ДШВ


Cуддя проєкту МастерШеф, ведучий ранкового кулінарного шоу Прокинься з Ектором на СТБ Ектор Хіменес-Браво долучився до проєкту Друзі ДШВ.

Ектор Хіменес-Браво став другом ДШВ

Шеф-кухар наголосив, що здобути перемогу у війні з РФ ми можемо лише спільними зусиллями. Для цього всім потрібно донатити на потреби українських захисників, які щодня боронять нашу землю від окупантів.

Ектор-Хіменес Браво закликав українців долучатися до платформи Друзі ДШВ, за допомогою якої можна фінансово підтримати наших воїнів.

На сайті ви можете задонатити як на конкретну бригаду, так і на Десантно-штурмові війська загалом. Суму ви обираєте самі. Пам’ятайте, що маленьких донатів не буває, кожен внесок є важливим.

– Друзі, пройти найвищу з вершин можемо лише разом. Стань другом ДШВ і підтримай регулярним донатом наших героїв, – сказав Ектор.

До слова, на сайті Друзі ДШВ також можна оформити підписку на щомісячні автоматичні донати. Це дуже зручно, адже донат автоматично списуватиметься з рахунку, що зекономить вам час.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Користувачі, які оформлять щомісячну підписку, отримають приємні подарунки від ДШВ. За регулярні донати від 100 грн – цифровий бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 1 тис. грн – фірмову чашку, а від 5 тис. – унікальну кепку ДШВ.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 15:03:35