Україна і світ

Був 10-й розмір: Аліна Доротюк зменшила груди та показала фото до операції


Українська ведуча та інтерв’юерка Аліна Доротюк вперше зізналась, що робила операцію зі зменшення грудей, а також ринопластику.

Аліна Доротюк про пластичні операції

Ведуча розповіла, що лягла під ніж пластичного хірурга, аби зменшити груди, у 2013 році. В Аліни був 10 розмір грудей, а сама вона була худою. Через це у Доротюк дуже боліла спина і вона відчувала неабиякий дискомфорт.

За словами ведучої, вона жодного разу не пошкодувала про те, що наважилася на операцію. Хоч реабілітація була досить довгою, після неї Доротюк відчула значне полегшення.

– Я 2013 року, але це було за медичними показаннями, робила зменшення грудей. Я була худенька, маленька, і це було величезне навантаження, коли в тебе 10-й розмір грудей, які тягнуть униз. І ти прокидаєшся серед ночі від того, що болить спина, тобі хочеться плакати постійно й ти не отримуєш насолоди від життя. У тебе купа обмежень. Операція тривала п’ять з половиною годин, і була дуже довга реабілітація, – поділилася Аліна.

Аліна Доротюк

Фото: скриншот з YouTube-каналу Аліни Доротюк

Цьогоріч Доротюк зробила ще одну пластичну операцію – ринопластику. Вона показала фото, на яких можна побачити, як змінився її ніс після хірургічного втручання. Сама ж Аліна результатом задоволена.

– У мене був запит зробити так, щоб ніс мав абсолютно природний вигляд. Я задоволена результатом, незважаючи на те, що пройшло тільки два тижні, – сказала Аліна Доротюк.

Аліна Доротюк

Фото: скриншот з YouTube-каналу Аліни Доротюк

Аліна Доротюк

Фото: скриншот з YouTube-каналу Аліни Доротюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Аліна Доротюк


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 14:40:34