Україна і світ

Олександр Завітневич розповів, чим є для путіна Курська операція ЗСУ

Курська операція ЗС України — це справжній політичний нокдаун для путіна, вона висвітила сучасний стан зс рф, їхньої системи управління.

Про це у Facebook написав голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

«росія розуміє лише силу — один з основних висновків, який довели українці у союзі з партнерами за роки великої війни рф проти України. Інший висновок, який Україна добре знає з історії взаємодії з агресивним сусідом полягає у тому, що нерішучість тих, хто володіє цією більшою силою, змусити рф прийняти запропоновані їй умови припинення агресії, мотивує москву у будь-який спосіб шукати можливість хитрощами, підкупом заморозити остаточне та справедливе вирішення проблеми. І все це заради того, щоб дочекатися слушної нагоди і реалізувати всі свої підступні агресивні плани, відкинувши всі попередні домовленості», – йдеться у пості.

За словами Олександра Завітневича, уся миротворча риторика кремля — це мистецтво шулерства та шарлатанства. Воно може справляти певне враження, але на рівні політичного шоу.

«Курська операція ЗС України — це справжній політичний нокдаун путіна, висвітила весь сучасний стан  зс рф, системи управління. Навіть в інформаційний  простір ворога інколи вриваються хоч короткочасні, але ознаки розуму — керівництво рф не так вже й мудре та далекоглядне і що за його каденції рф очікує катастрофа. Саме зараз слушний момент дожати ворога, не дати йому шанс оправитися, відновитися завершити цю війну на справедливих умовах підписавши їх на ініційованому Україною Другому саміті миру», – зазначає голова Комітету.

І додає, що важливо, аби партнери врешті решт пристали на пропозиції Президента Володимира Зеленського — дати Україні дозвіл на використання далекобійної зброї  в глиб території рф:

«Національний спротив українців зробив все можливе, щоб європейці уникли окопів, повітряних тривог. Для того, щоб героїзм, жертви українців не були марними, щоб російський звір не вдерся до Європи потрібно лише одне – відповідні рішення наших партнерів на підтримку пропозицій​ Володимира Зеленського».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше АрміяInform повідомляла, що Олександр Завітневич розповів про зміни, які плануються до Закону про мобілізацію.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-09-17 14:13:16