Україна і світ

Постраждали чотири дівчини: в одному з коледжів Львова прогримів вибух, це був не приліт


Сьогодні, 17 вересня, у Львівському фаховому коледжі моделювання та ресторанної справи сталося падіння та розгерметизація вогнегасника, який вибухнув.

Четверо постраждалих

На місці інциденту працювали медики швидкої допомоги. За даними Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги, чотирьох постраждалих доправили до лікарні, де їх обстежують.

У ДСНС Львівщини повідомили, що рятувальники не залучалися. Наразі адміністрація навчального закладу не повідомила подробиць інциденту, на телефонні дзвінки там не відповідають.

Під час повітряної тривоги

Як стало відомо, інцидент стався, коли учні перебували в укритті під час повітряної тривоги. За попередніми даними, під час пустощів сталося падіння і розгерметизація вогнегасника, він вибухнув.

У Першому медоб’єднанні Львова розповіли, що до лікарні святого Миколая швидка допомога доправила чотирьох 15-річних дівчат, які постраждали внаслідок вибуху порошкового вогнегасника.

– Усі пацієнтки – у стані середньої тяжкості. Наші медики надають їм необхідну допомогу, – повідомили в ТМО.

Наразі лікарі встановлюють причину запаморочення, нудоти та втрати свідомості пацієнток. Ймовірно, студентки надихалися вмістом вогнегасника, але на даний момент остаточно причина невідома

Що сталося

Згодом ситуацію прокоментував керівник відділу професійної освіти Львівської міськради Богдан Іванусь.

За його словами, вогнегасник упав пусковою частиною донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували ближче до вогнегасника, вчаділи. За яких обставин вогнегасник опинився на землі, поки що невідомо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 15:35:56