Україна і світ

Емма Коррін розповіла про почуття сорому через зйомки у фільмі Дедпул і Росомаха

Голлівудська акторка Емма Коррін, яка зіграла Кассандру Нова у фільмі Дедпул і Росомаха, розповіла про почуття сорому через картину. Знаменитість почувалася паршиво через дії її героя в бойовику.

Зірка фільму Дедпул і Росомаха розповіла про сором після прем’єри

Так, Коррін зізналася, що переглянувши фільм під час прем’єри в Нью-Йорку почувалася жахливо. Вся річ у тім, що її героїня вбила Людину-смолоскип, яку грає Кріс Еванс у фільмі.

– Усі фанати так схвильовані, коли побачили його появу на екрані, а потім через три хвилини я його вбила. Я почувався жахливо. Я ховалася у своєму кріслі. Так, це було дивно. Якби ви запитали мене кілька років тому, я б не думала, що буду цим займатися, – зізналася Емма.

Утім, знаменитість зазначила, що в Marvel дуже вміло показують камео, і поява героїв на екрані робиться не просто так. Коррін вважає, що навіть трихвилинна поява Людини-смолоскипа на екранах була не випадковою – це допомогло показати кінець життя героя.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що фільм Дедпул і Росомаха зібрав $438 млн за перший вікенд, і наприкінці липня він став найпопулярнішим фільмом у країнах, де його показували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 11:07:05