Україна і світ

Динамо – Ворскла: коли відбудеться і де дивитися матч Чемпіонату України

Фото: Динамо Київ

Матч проти Ворскли мав відбутися між двома єврокубковими іграми Динамо проти Зальцбурга. Але календар УПЛ відкоригували, щоб уникнути перенавантаження гравців київської команди.

Факти ICTV дізнавалися, де дивитися матч Динамо – Ворскла та коли його транслюватимуть.

Гра Динамо – Ворскла: коли та де відбудеться

У середу, 18 вересня, о 18:00 відбудеться довгоочікуваний матч між Динамо і Ворсклою.

Перенесений поєдинок пройде на НСК Олімпійський.

Динамо – Ворскла: де дивитися гру

Щоб уникнути травмування гравців через перенавантаження, було ухвалено рішення перенести матч внутрішнього чемпіонату. Це дало змогу Динамо краще підготуватися до важливих єврокубкових поєдинків.

Де дивитися матч чемпіонату України Динамо – Ворскла:

  • Пряма трансляція буде доступна на каналі UPL.TV.
  • Матч можна подивитися на платформах Київстар ТБ, VodafoneTV, Setanta Sports, sweet.tv, youtv, VOLIA і VIASAT.

Хто виграє в матчі Чемпіонату України Динамо – Ворскла

Розпочавши сезон із поразки 0:5 від Шахтаря, Ворскла змогла швидко відновитися. Команда видала серію із чотирьох матчів без поразок, здобувши переконливі перемоги над київськими клубами та зігравши внічию зі львівськими командами. Завдяки цьому, Ворскла значно покращила свої позиції в турнірній таблиці.

Початок сезону для Динамо був сповнений оптимізму, проте подальші події внесли свої корективи. Хоча в чемпіонаті ситуація не є критичною, загальне враження від команди неоднозначне. Теоретично, кияни мають усі шанси очолити турнірну таблицю, якщо успішно проведуть перенесені матчі. Однак, чи вдасться їм реалізувати цей потенціал, залишається невідомим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цей матч – справжнє випробування для Динамо. Перемога над Ворсклою не лише дасть змогу киянам піднятися на перше місце в турнірній таблиці, але й підтвердить їхній статус головного претендента на чемпіонство. Попри бездоганний старт сезону, Динамо має в активі перенесені матчі. Тепер у киян є шанс вийти в одноосібні лідери. Однак Ворскла – це досвідчений суперник, здатний чинити опір навіть таким фаворитам, як Динамо.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 09:21:39