Україна і світ

Вистава МУР Ти [Романтика] опинилася під загрозою: мобілізували технічну команду


Команда проєкту МУР, що створила історичний мюзикл Ти [Романтика], зіткнулася із труднощами перед виставою в Ужгороді. Увесь технічний склад просто перед заходом мобілізували працівники ТЦК.

Акторам довелося самим вирішувати організаційні виклики. Вистава відбулася, хоч і з двогодинною затримкою.

Техніків МУР мобілізували перед виставою

На сторінці проєкту в Instagram зʼявилася сториз про те, що команда лишилася без техніків. Для артистів та інших учасників проєкту це стало справжнім випробуванням.

Зараз дивляться

– Актори збирають декорації, організатор туру стає за світлову пушку, кабелі звуку підʼєднують до місцевої системи, – повідомили автори мюзиклу.

техніків МУР мобілізували

Фото: МУР/Instagram

В МУР додали, що техніки вже прийняли присягу. Артисти ж своїми силами змогли побудувати все, хоча глядачам довелося почекати дві години.

– Вистава відбулася. Вистава, яка нагадує проти кого ми боремося і чому, – йдеться в дописі.

техніків МУР мобілізували

Фото: МУР/Instagram

Автори проєкту поки не знають, що робити далі із туром. Адже концерти заплановані й в інших містах України. Тому команда планує зайнятися розвʼязанням цього питання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що спочатку МУР випустив альбом-мюзикл Ти [Романтика], присвячений представникам Розстріляного відродження. Так називають українських митців, яких знищила машина тоталітарного сталінського режиму. Цей альбом знайшов продовження в мюзиклі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 12:16:16