Україна і світ

Інтер – Мілан: де дивитися матч італійської серії А

Фото: Getty Images

Минулого сезону Інтер та Мілан двічі зустрічалися в рамках Серії А. Обидва поєдинки завершилися перемогою Інтера, проте Мілан демонстрував результативну гру, відзначаючись голами в кожному матчі.

Факти ICTV дізнавалися, коли матч Інтер – Мілан та де його дивитися.

Інтер – Мілан: коли та де відбудеться матч

Матч між Інтером та Міланом відбудеться 22 вересня 2024 року на стадіоні Джузеппе Меацца (Сан-Сіро) у Мілані, Італія. Це буде матч Серії А, а його початок заплановано на 21:45 за місцевим часом.

Зараз дивляться

Інтер – Мілан – де дивитися матч:

  • Матч транслюватимуть 22 вересня у неділю о 21:45.
  • Трансляція матчу Інтер – Мілан доступна на платформі Megogo.
  • Для цього потрібно підключити тариф Максимальний та перейти у вкладку Спорт.

Матч Інтер – Мілан: прогнози букмекерів

Аналізуючи результати минулого сезону, варто зазначити, що обидва матчі між міланськими клубами були досить результативними. Команди обмінювалися голами як на полі Інтера, так і на полі Мілана. У поточному сезоні Мілан здобув лише одну перемогу над Венецією, проте також відзначався голами в кожній грі. Інтер демонструє стабільну результативність, здобувши дві перемоги та дві нічиї.

Букмекери віддають перевагу Інтеру в майбутньому протистоянні, вважаючи їх фаворитами домашньої зустрічі. На перемогу Інтера коефіцієнт 1,72, на нічию – 4,2, а на перемогу Мілана – 5,36.

Враховуючи статистику попередніх матчів та поточну форму команд, можна припустити, що і в майбутньому протистоянні ми побачимо результативну гру. Найімовірніше, команди знову обміняються голами.

Статистика зустрічей між Інтером та Міланом

Інтер підходить до майбутнього протистояння з Міланом у прекрасній домашній формі. Команда не знає гіркоти поразок у власних стінах вже 15 матчів поспіль, здобувши три перемоги в останніх іграх. Статистика та історія очних зустрічей також на боці гравців Інтера: вони здобули перемоги в останніх шести матчах проти міланських суперників.

Ключові факти про протистояння команд:

  • Найчастіший рахунок у домашніх матчах Інтера проти Мілана – 1:0 (5 матчів).
  • Загалом найпопулярніший рахунок у протистояннях цих команд – 1:0 (10 матчів).
  • За останні 35 домашніх матчів Інтер здобув 18 перемог, 7 нічиїх та зазнав 10 поразок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Мілан демонструє нестабільну гру на виїздах, не здобувши жодної перемоги в останніх восьми матчах. Враховуючи ці факти та загальну думку експертів, прогноз на перемогу Інтера виглядає найбільш обґрунтованим.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 13:03:45