Україна і світ

Чохол для iPhone 16 розкрив дизайн флагмана

Чохли для iPhone 16 розкрили зміни в дизайні смартфонів від Apple. Камери розташують вертикально, а кнопка Action Button працюватиме зі сторонніми пристроями.

Розкрито дизайн майбутніх iPhone 16

Так, ентузіасти з TechNetBook розкрили особливості захисних чохлів для iPhone 16. Бампери для гаджета ґрунтуються на зміненому дизайні, який Apple впровадили в майбутніх флагманах.

Зараз дивляться

Очікувано, тепер об’єктиви камер розташовані вертикально – це потрібно для зйомки та спільної роботи з гарнітурою змішаної реальності Apple Vision Pro.

Біля кнопок блокування смартфона, на чохлі можна побачити виріз під кнопку Action Button, яку можна запрограмувати на різні дії.

Утім, увагу користувачів мережі привернула технологія MagSafe для бездротової зарядки – індукційне кільце випирає із задньої панелі чохла. Можливо, це допоможе фіксувати смартфон під час зарядки. У будь-якому разі, фанати побачать новинку вже у вересні 2024 року.

І якщо з дизайном у компанії проблем немає, то з поширенням нових функцій можуть бути затримки. Apple відклала запуск ШІ в iOS 18 на території ЄС. Усе через цифрові закони, на тлі яких компанія може бути оштрафована.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-24 14:07:53