Україна і світ

Арсенал без Зінченка не втримав перемогу над Ліверпулем

Фото: Getty Images

Лондонський Арсенал та Ліверпуль зіграли внічию у центральному матчі дев’ятого туру англійської Прем’єр-ліги.

Матч Арсенал – Ліверпуль відбувся на стадіоні Емірейтс у Лондоні та завершився з рахунком 2:2.

Арсенал – Ліверпуль: як минув матч

Господарі відкрили рахунок у матчі вже на дев’ятій хвилині. Букайо Сака підхопив м’яча після пасу від Бена Вайта, просунувся вперед до воріт мерсисайдців та пробив у ближню дев’ятку.

Через дев’ять хвилин Ліверпуль відновив паритет, після того як капітан команди Вірджил ван Дейк переправив кулястого у сітку воріт канонірів.

Але ще до перерви каноніри знову вийшли вперед. Спершу Деклан Райс навісив у штрафний майданчик мерсисайдців, де першим на м’ячі був Мікель Меріно, який і переправив головою м’яча у сітку воріт. Арбітри довго перевіряли гол на офсайд через систему VAR, але врешті зафіксували взяття воріт.

За кілька секунд до свистка на перерву Мак Аллістер мав нагоду відновити рівновагу, але з його ударом головою впорався голкіпер Арсенала Давід Рая.

Підопічним Арне Слота все ж вдалося вирвати нічию у грі наприкінці другого тайму. Трент Александр-Арнольд навісив на хід Дарвіну Нуньєсу, тоді уругваєць прорвався з флангу до штрафного та відпасував на Салаха. Єгиптянин завершив атаку ударом низом у дальній кут воріт.

Зазначимо, що український захисник лондонського клубу Олександр Зінченко провів весь матч на лаві запасних.

У цьому матчі обом командам потрібна була перемога – Ліверпулю, щоб втриматися у лідерах, а Арсеналу, щоб не відставати від Манчестер Сіті та мерсисайдців у таблиці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Розписавши нічию, червоні опустилися на другу позицію із 22 очками, а каноніри посідають третю сходинку, але мають рівну кількість очок із Астон Віллою – по 18.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-27 20:59:59