Україна і світ

Адель залишила статую Сталлоне у своєму особняку після ремонту

Адель перебудувала особняк вартістю $58 млн, куплений у Сильвестра Сталоне 2022 року. Примітно, що одну особливість будинку від колишнього власника вона залишила без змін.

Адель залишила статую Сталлоне у своєму особняку

Повідомляють, що співачка заплатила мільйони під час ремонту її будівлі, в яку вона зі своїм коханим Річем Полом в’їхала через 2 роки після купівлі.

Наприклад, Адель створила прибудову у вигляді гаража для відразу 5 машин, а також зробила дах будівлі більш вогнестійким.

Зараз дивляться

Однак є деталь нерухомості, яка залишилася недоторканою – це басейн, у якому розташована культова статуя Сильвестра в ролі Роккі.

Ще 2023 року Сталлоне заявляв, що планував забрати свою статую з колишнього маєтку, але співачка наполягла, щоб вона залишилася на своєму місці.

Втім, деякі зірки так і залишать свої ідеї про куточок мрії в минулому – приміром, Аффлек і Лопес продають свій будинок, який придбали разом у 2023 році. Тоді пара навіть узяла іпотеку, щоб дозволити собі величезний особняк у Беверлі-Гіллс. Втім, тепер нерухомість виставлено на продаж, і як виявилося, будинок не подобається парі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 16:06:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин