Україна і світ

Він його нокаутує: ексспаринг партнер Усика та Ф’юрі дав прогноз на реванш

Фото: Getty Images

Британський боксер Девід Аллен, який свого часу спарингував як з Олександром Усиком, так і з Тайсоном Ф’юрі, дав свій прогноз на реванш між українцем та його земляком.

В інтерв’ю talkSPORT, Аллен назвав Циганського короля найкращим боксером, з яким йому доводилося боксувати.

Реванш Усик – Ф’юрі: прогноз Девіда Аллена

На думку Аллена, перемогу у другому бою, що відбудеться 21 грудня у Ріяді, здобуде Тайсон Ф’юрі.

— Я думаю, що Ф’юрі переможе. Я спарингував з ними всіма, боксував. Він найкращий боєць, з яким я коли-небудь був на рингу. Він – найкращий боєць, з яким я коли-небудь був у залі. Він особливий. Як і Усик, але той занадто малий, – сказав британець.

На думку Аллена, Ф’юрі мав виграти перший бій. Він також додав, що якщо Циганський король “виправить деякі помилки”, то зможе нокаутувати Усика.

У жовтні 2020 року Аллен приїжджав до України, щоб спарингувати з Усиком. Пізніше в одному з інтерв’ю британець сказав, що під час спарингу з українцем йому не вистачало точності та швидкості, якою володіє Усик. Він також назвав Олександра одним із найкращих панчерів.

Усик – Ф’юрі реванш: що відомо

Реванш Усик – Ф’юрі відбудеться 21 грудня у саудівському Ріяді на Kingdom Arena. Там же відбувся й перший бій між боксерами у середині травня цього року.

Тоді Усик здобув перемогу над Ф’юрі роздільним рішенням суддів. Українець об’єднав чотири пояси в гевівейті та став першим, кому це вдавалося в історії. Також він завдав британцю першої поразки у кар’єрі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, на початку жовтня організатори реваншу між Усиком та Ф’юрі оголосили попередній список андеркарду. Відомо, що під час вечора боксу у Ріяді свій поєдинок проведе ще один українець Сергій Богачук.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-27 17:05:26