Україна і світ

Відрахували з університету: Полякова розповіла, чому донька не навчається в США


Співачка Оля Полякова розповіла, як її старшу доньку ледь не вигнали з музичного коледжу Берклі у США.

Коли Маша поїхала на навчання, її спочатку не пустили до країни через анульовану візу, а потім виявилося, що її відрахували з навчального закладу.

Полякова розповіла про курйоз із донькою

Артистка зазначила, що Маша вступила до Берклі ще минулого року. Тоді дівчина збиралася їхати до США, але залишилася в Україні через те, що їй робили операцію. Цьогоріч донька Полякової зрештою вирушила на навчання у Берклі, однак у неї виникли проблеми з візою.

– Коли вона приїхала до Бостона, дзвонить мені о четвертій годині і каже: Мамо, мене не пускають в країну. Я питаю, чому. Вона відповідає: Я не знаю, мене тримають тут, не дають говорити. Можеш якось розібратися? Я піднімаю на вуха весь Бостон і всіх, хто там є. Вони мені кажуть: Якщо вона там сидить і її не випускають, це неможливо. Я вже посивіла, у мене випало півголови волосся, – поділилася Оля.

Зрештою Машу впустили в країну за туристичною візою, а студентську візу їй анулювали через те, що вона не з’явилася на навчання вчасно. В університеті дівчині сказали, що її відраховано.

За словами Маші, вона надсилала лист до Берклі, в якому попереджала, що приїде на навчання пізніше потрібної дати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Там така тема, що не пов’язані департаменти. Якщо тобі університет погоджує студентську візу, а ти не приїжджаєш до якогось числа, то вона автоматично анулюється. Коротше, вона приїхала до правової держави, розвернулася і приїхала додому. Але все гаразд. Усе зробили, відновили. За два місяці вона поїде на наступний курс, – розповіла Полякова.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 11:46:45