Україна і світ

План перемоги для партнерів дасть всі відповіді, але є внутрішня частина роботи – Зеленський

Фото: Офіс президента

План перемоги України дасть всі відповіді, якщо буде виконаний партнерами. Проте зрозуміло, що є внутрішня частина роботи.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні за підсумками 974-ї доби повномасштабної війни Росії проти України.

План перемоги: що передбачає та яка внутрішня частина роботи України

– План перемоги спрямований на партнерів. На їхню визначеність, яким є місце України в архітектурі безпеки, чи готові вони, щоб Україна перемогла, чи хочуть партнери бачити післявоєнну систему безпеки справді надійною, – заявив президент.

За його словами, зараз Україні треба наповнити внутрішній План посилення. На думку глави держави, разом із Планом перемоги він забезпечить для України правильні відповіді на всі виклики цього й наступного року.

– І зрозуміло, що є внутрішня частина роботи. Позиції на фронті та у тилу. Те, що потребує посилення. Питання справедливості в Україні, яке стоїть надзвичайно гостро, – зазначив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що йдеться про економіку, робочі місця, розвиток критично необхідних Україні галузей і захисту від російської дезінформації.

На його думку, багато напрямів потребують чітких відповідей, які кроки Україна робить та хто відповідальний за реалізацію конкретних сфер.

Володимир Зеленський стверджує, що цей внутрішній План посилення гарантуватиме Україні єдність.

– Коли працюєш заради держави, відчуваєш, що ти з мільйонами таких самих людей, які хочуть, щоб Україна перемогла. Так і має бути, – переконаний президент.

Сьогодні глава держави взяв участь у роботі президії Конгресу місцевих та регіональних влад.

Він закликав так само працювати з Планом перемоги на рівні громад, як українська сторона працює на рівні всієї держави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Зв’язки між регіонами, громадами та містами принципово важливі для того, щоб суспільства інших країн відчували, що саме може Україна і як саме ми можемо наблизити мир. Усі разом, – резюмував президент.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 19:04:24