Україна і світ

Трінчер у новому кліпі обрізала волосся та зіграла любов із Cheev


Співачка Анна Трінчер та співак Cheev представили спільний трек Не знаю. Цю пісню артисти називали маніфестом, створеним на основі власного досвіду.

Про що пісня Не знаю від Анни Трінчер та Cheev

За словами дуету, композиція має занурити слухачів у світ почуттів, де коханню доводиться проходити через численні випробування, щоби люди змогли знайти шлях одне до одного.

– Що відчувають колишні після двох місяців розриву? Чи правильним було рішення про розставання і чи в змозі спільне минуле та спогади повернути втрачене кохання? – загадуються артисти в пісні.

Одночасно з премʼєрою треку вийшов кліп, у якому Трінчер стриже волосся та грає пристрасть із Cheev.

– Я хочу донести до кожного, що стосунки – це не просто романтика, а щоденна праця, готовність слухати, розуміти і будувати спільне майбутнє разом, – прокоментувала прем’єру співачка.

Реакція мережі на пісню Не знаю

В коментарях перші слухачі здебільшого схвально відгукуються про результати спільної роботи двох зірок. Кожен відчув у пісні щось своє.

  • Неймовірні голоси в кліпі! Кадр із дзеркалом – вау! Неймовірна робота! Мистецтво!
  • З перших нот – сироти по шкірі. На жаль, життя без драми неможливе. В кожного вона своя, але ці драми породжують сильних людей та наймилозвучніші хіти.
  • Це найкращий трек Ані, який я чула. А разом в дуеті з Владом – це просто щось космічне у вас вийшло, передати такий спектр емоцій, кліп хочеться передивлятися знову і знову, продумана кожна деталь, але так хотілось, щоб він був ще довшим та з вступу зі словами Ані, як я люблю.
  • Чуттєва композиція, яка змушує переживати емоції, які були у минулому. Думаю, пісня відгукується більшості.
  • Дуже глибока пісня, дякую вам! Зараз якраз той момент в моєму житті, коли відчуваєш кожне слово пісні.

Раніше Анна Трінчер ділилася, що серйозно зайнялася власним внутрішнім станом. Зокрема йдеться про сесії із психологом, які коштують чимало, але співака вважає це найкращою інвестицією в себе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з кліпу

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 11:24:48