Україна і світ

Усвідомлення прийде пізніше: головний тренер збірної України з футзалу про бронзу ЧС

Фото: Getty Images

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився емоціями після завоювання бронзових медалей у матчі за третє місце на ЧС-2024 проти команди Франції.

Після церемонії нагородження фахівець сказав в інтерв’ю УПЛ.ТБ, що усвідомлення досягнення синьо-жовтих на турнірі, напевне, прийде згодом.

Косенко про бронзу ЧС-2024 з футзалу

— Поки що дійсно немає повного розуміння, але це справді фантастично. Напевно, усвідомлення прийде трохи пізніше, а зараз це якось важко уявляється, але це дійсно так. Ми – бронзові призери чемпіонату світу, – сказав тренер.

За його словами, хотілося вийти у фінал Мундіалю, але й бронзові нагороди це дуже вагомий результат.

Також Косенко розповів, що після кожної стадії доводилося бронювати квитки на рейс.

— Якщо команди не проходить у наступну стадію, то вона вже наступного дня вилітає додому. Це така формальність, якою користуються усі команди. Добре, що ми тут залишилися до кінця і з гарним настроєм будемо повертатися на Батьківщину, як і хотіли, – зізнався він.

Щодо планів на майбутнє фахівець зізнався, що зараз головне відпочити, а вже надалі “будемо спілкуватися і відповімо на ці запитання”.

Збірна України з футзалу здобула дебютні медалі чемпіонату світу. У матчі за третє місце на Мундіалі синьо-жовті розгромили команду Франції з рахунком 7:1.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також два гравці національної команди отримали індивідуальні нагороди ЧС-2024. Даниїл Абакшин отримав срібну бутсу, як другий найкращий бомбардир турніру. А ще один українець Ростислав Семенченко отримав бронзовий матч та звання третього найкращого гравця чемпіонату світу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 16:41:23