Україна і світ

Присягу приняла: актриса Рита Бурковская вступила в ряды ВСУ


До лав ЗСУ вступила українська акторка Ріта Бурковська.

Про це вона оголосила на своїй сторінці Instagram. За її словами, від початку повномасштабного вторгнення вона працювала в медіа. Проте Бурковська вважає, що настав час брати на себе більшу відповідальність. Тож, вона пішла захищати Україну на полі бою та вже склала присягу.

– Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно, ви знаєте, що я акторка. Останні 2,5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато чого навчилась у найкращих журналістів. Ці скіли вже не пропадуть. Але час брати більшу відповідальність на себе і я це роблю з радістю, – поділилася Бурковська.

Бурковська про рішення вступити до лав ЗСУ

Акторка впевнена, що ухвалила правильне рішення вирушити на службу. Крім того, Бурковська додала, що, звичайно, хотіла б зніматися в кіно, відпочивати, займатися своїми справами, однак переконана, що ще встигне це все зробити, але після війни, адже зараз це не на часі.

– Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час – це єдино правильне рішення, і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Мені теж дуже хочеться зніматись в кіно, тусуватись, займатись своїми справами, але зараз це не дуже на часі. Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті і люди, які мені близькі по цінностях, і історії, яких мене торкнуть і інших теж, – додала артистка.

До речі, нещодавно актор Андрій Федінчик, який від початку великої війни боронить Україну зі зброєю в руках, поділився історією болісної втрати. На фронті загинув його друг.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ріта Бурковська


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-22 18:08:27