Україна і світ

Попри війну: співачка Dakooka і танцівник Дмитро Жук знялися у кліпі з росіянами


Українська співачка Dakooka (Катерина Єрьоменко) записала пісню Без настроения разом з російським гуртом Аигел. У кліпі на трек також взяв участь український танцівник Дмитро Жук.

Українські артисти знялися у кліпі росіян

Попри те, що в Україні вже третій рік триває повномасштабна війна, співачка Dakooka і танцівник Дмитро Жук не відмовилися від співпраці з російським гуртом.

Зазначимо, що Аигел став популярним після прем’єри скандального російського серіалу Слово пацана, який популяризує насильство, кримінал та естетику, притаманну РФ. Саме там звучала пісня колективу Пыяла.

Хоч солістка гурту Айгель Гайсина має татарське коріння і виїхала з країни-агресора до Німеччини, вона заявляла, що все одно вважає себе частиною Росії.

Додамо, що постановкою хореографії для кліпу на трек Без настроения займався українець Костянтин Коваль, який проживає у Лондоні та працював над низкою українських шоу.

Факти ICTV.Life звернулися за коментарем до співачки Dakooka і танцівника Дмитроа Жука, але поки не отримали відповіді.

У 2022 році Dakooka потрапила у скандал через перемогу у номінації Інший формат на музичній премії Yuna. Тоді глядачі обурилися, що премію здобула співачка, яка після 2014 року їздила з концертами в РФ, а зараз мовчить про повномасштабну війну в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Dakooka, Дмитро Жук


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 16:31:58