Україна і світ

Кейт Вінслет згадала Україну, відповідаючи на питання про хоробрість


Британська акторка Кейт Вінслет поділилася своїми думками про те, що для неї означає справжня хоробрість. При цьому вона згадала Україну.

Кейт Вінслет про хоробрість

В інтервʼю для журналу Time зірка Титаніка зазначила, що не вважає “хоробрістю”, коли жінки, зокрема акторки, відмовляються від макіяжу або почувають себе комфортно навіть у сценах з оголенням.

За словами Кейт Вінслет, такі рішення — це просто частина її роботи, яка не має нічого спільного зі справжньою сміливістю.

– Це не є чортовою хоробрістю. Я не колишній начальник пошти, який бореться за справедливість. Я не в Україні. Я виконую роботу, яка для мене важлива, – пояснила акторка.

Про це Вінслет заговорила в контексті майбутньої премʼєри стрічки Лі режисерки Еллен Курас, яка розповідає історію  американської фотографині Лі Міллер. Вона робила знімки для модних журналів і сама працювала моделлю.

Під час Другої світової війни Міллер стала військовою кореспонденткою. Зокрема знімала звільнення Дахау та Освенциму, а також закарбувала для історії перше застосування напалму при облозі Сен-Мало.

Реакція мережі на слова Кейт Вінслет

У коментарях українці висловлюють захват акторкою та дякують за підтримку України.

  • Завжди захоплювалася цією жінкою. Після згадки про Україну люблю її ще більше.
  • Прекрасно сказано! Я так поважаю Кейт як чудову акторку, а також за те, як вона використовує свій вплив.
  • Дякую за адекватність.
  • Я знав, що є причина, чому я завжди захоплювався нею!
  • Все так.
  • Обожнюю цю жінку – красиву, вірну собі, талановиту і таку, що не боїться висловлювати власну думку.
  • Добре сказано, Кейт!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Чимало світових знаменитостей підтримують Україну. Днями до Києва завітав голлівудський актор Майкл Дуглас, що долучився до четвертого Саміту перших леді та джентльменів, організованого Оленою Зеленською.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 10:10:50