Україна і світ

Принц Гаррі може повернутися до двору. Але є умова


Принц Гаррі назвав умови, за яких він міг би повернутися до виконання королівських обовʼязків. Проте, звучать вони радше фантастично, враховуючи ті стосунки, що склалися між ним та його монаршими родичами.

Чи повернеться принц Гаррі до двору

Молодший син короля Великої Британії Чарльза III не повернеться до виконання королівських обов’язків, допоки старший брат – принц Вільям – не перепросить у нього. Про це кажуть джерела з кола герцога Сассекського. Разом з тим він готовий тимчасово “допомогти” короні, якщо батько попросить його про це особисто.

Ця інформація зʼявилася на тлі того, що Гаррі відмовився від послуг своїх “голлівудських піарників” та почав звертатися за порадами до давніх знайомих щодо можливого повернення до Великої Британії.

Зараз дивляться

Втім, інсайдери підкреслюють, що Гаррі та Меган, які протягом останніх чотирьох років живуть у Каліфорнії зі своїми двома дітьми, не планують назавжди повернутися до королівської родини.

Стосунки між Гаррі та Вільямом

Принц Вільям не бачить жодних шансів на повернення молодшого брата до родини після публікації його мемуарів під назвою Запасний. Нагадаємо, що в книзі Гаррі критикує деяких членів королівської родини, зокрема й Вільяма. Він заявив, що старший брат накинувся на нього під час сварки через Меган Маркл.

Минулого тижня обидва спадкоємці відвідали похорон їхнього дядька Роберта Феллоуза, однак між собою не контактували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Обізнані із ситуацією інсайдери стверджують, що Гаррі налаштований покращити свої стосунки з батьком, особливо з огляду на його проблеми зі здоров’ям, але все одно очікує вибачень від Вільяма перш ніж повернутися до будь-яких обов’язків у родині.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 11:23:17